Outlook 2010 Mail Kurulumu

1. ADIM

Microsoft Outlook 2010 yi açtıktan sonra “Bilgi (Info)” bölümünden “Hesap Ekle (Add Account)” seçeneğine giriniz.

outlook-2010-mail-kurulumu-linesis-1

2. ADIM

Karşınıza çıkacak pencerede “Sunucu ayarlarını veya ek sunucu türlerini el ile yapılandır (Manually configure server settings or additional server types) ” ‘ı seçiniz. Çıkan ekranda “Internet E-posta (Microsoft Exchange, POP3, IMAP, or HTTP) ” ‘yı seçip “İleri (Next)” butonuna tıklayınız.

Eğer var olan bir mail hesabını tekrar düzenlemek istiyorsanız “Değiştir (Change)” ‘i seçip düzenlemeleri yapabilirsiniz.

outlook-2010-mail-kurulumu-linesis-2

outlook-2010-mail-kurulumu-linesis-21

3. ADIM

Kullanıcı Bilgileri (User Information)“, “Sunucu Bilgileri (Server Information)” ve “Oturum Açma Bilgileri (Logon Information)” ‘nizi ilgili bölümlere yazınız. “Diğer Ayarlar (More Settings)” ‘a giriniz.

outlook-2010-mail-kurulumu-linesis-3

4. ADIM

“Giden Sunucusu (Outgoing Server)” bölümünden “Giden sunucum (SMTP) için kimlik doğrulaması gerekiyor (My outgoing server (SMTP) requires authentication)” u seçiniz.

outlook-2010-mail-kurulumu-linesis-4

5. ADIM

“Gelişmiş (Advanced)” bölüme tıklayınız. Açılan bölümdeki “Giden sunucusu (SMTP) Outgoing mail (SMTP)” bölümündeki “25” değerinin yerine “587” yazınız. Tamam (OK) a tıklayınız. İleri (Next) ve Son (Finish) butonlarına tıklayarak E-posta kurulumumuzu tamamlayınız.

outlook-2010-mail-kurulumu-linesis-5
outlook-2010-mail-kurulumu-linesis-6

“Bu yazı 9516 kişi tarafından okundu.”

About

View all posts by

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*