Linesis.com hakkında bilgi

1993 yılında kurulan ve donanım alanında halen faaliyetlerine devam eden şirketlerden sonra 1998 yılında yazılım ve internet grubunun farklı bir şirket olarak çalışmalarını yürütmesi adına Niva Yazılım Ltd Şti kurulmuştur. Ardından 2012 yılında K.K.T.C.’de Linesis Communications Free Port Ltd kurulmuştur. Yazılım ve internet teknolojileri alanında ürün ve hizmet üreten şirketlerimiz, “Önce Müşteri Memnuniyeti” ve “Güçlü ve Güvenilir” sloganlarını ilke edinmiş olan deneyimli ekibimiz ile linesis.com adresi üzerinden online olarak domain kaydı, hosting, sunucu kiralama ve bulundurma, SSL güvenlik sertifikası vb. hizmetleri vermeye devam ediyoruz.

En uygun fiyatlara en iyi hizmetleri sunmak, destek ve servis hizmetlerini kusursuz bir şekilde vermek, bu amaçla sürekli yeni teknolojiler kullanarak ürün ve hizmet kalitesini en üst seviyelerde tutmak temel hedefimizdir.

1998 yıldan bu yana bizi tercih etmiş olan ve her geçen gün artmaya devam eden 30 000 den fazla müşteri, 50 000 den fazla domain, 20 000 den fazla hosting ve 500 000 den fazla kullanıcıya sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Tarihsel Kronoloji:
1998 yılında Niva Yazılım Ltd Şti kuruldu.
2012 yılında K.K.T.C. de Linesis Communications Free Port Ltd kuruldu.

“Bu yazı 2115 kişi tarafından okundu.”

About

View all posts by